Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani. A weboldalunkon történő további böngészéssel hozzájárul a cookie-k használatához. Rendben
Termékek Menü
Pharma Nord Bio-Marine Plus kapszula 60X Katt rá a felnagyításhoz

Pharma Nord Bio-Marine Plus kapszula 60X

Ár:
4.177 Ft (3.289 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2018. június 25.
Egységár: 70 Ft/csomag

Koncentrált halolaj készítmény 70% Omega-3 zsírsav tartalommal

Termékoldalon megjelenő tartalom

Ingyenes szállítás 15.000 Ft felett

Állandó gyártói akciók

A leggyorsabb
megoldás, készletről
1 munkanap alatt.
 

Leírás és Paraméterek

Bio-Marine Plus

  • Koncentrált halolaj készítmény 70% omega-3 zsírsav tartalommal
  • Az Omega-3 könnyen felszívódó, szabad zsírsav formában
  • B12 vitaminnal és folsavval kombinálva, mely támogatja az egészséges szív-érrendszert a homocisztein anyagcsere szabályozásával
  • Nagyon tiszta halolaj, jóval a szennyezettségi határérték alatt.
  • ​Puremax tanúsítvánnyal rendelkezik ( háromlépéses finomítási folyamat, ahol az olajat alaposan megtisztítják)
  • Adagolás: Napi 2 kapszulát (a halfogyasztástól függően) étkezés közben bevenni. Antioxidánsokkal együtt ajánlott alkalmazni.
  • Tárolás: Szobahőmérsékleten,napfénytől védve.
  • Figyelmeztetések: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl. Az étrend-kiegészítő szedése nem helyettesíti.
  • A kiegyensúlyozott, vegyes étrendet.
  • ​A termék kisgyermekek elől elzárva tartandó.

Mik azok az Omega-3 zsírsavak?

  • Az Omega-3 zsírsavak egy csoportja a többszörösen telítetlen zsírsavaknak, melyek főként a halakban található meg, név szerint az olyan olajos halakban, mint a hering, lazac vagy makréla. A két legfontosabb Omega-3 zsírsav az eikozapentaénsav (EPA) és a dokozahexaénsav (DHA).
  • Két dán orvos Bang és Dyerberg az 1970-es években kimutatta, hogy a Grönlandon élő Eszkimók a nagy mennyiségű hal és tengeri emlős fogyasztásának köszönhetően általánosan jobb egészségi állapotnak örvendenek, mint a dán populáció.* Ha nem fogyaszt halat, az Omega-3 zsírsav pótlása előnyös lehet abból a szempontból, hogy biztosítsa ezeknek a jótékony vegyületeknek a megfelelő mennyiségű bevitelét. Sőt, az lenne az ideális, hogyha az étrendünkben megfelelő egyensúlyban lennének az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak (a zsírsavak csoportja, mely a növényekben található meg). Szakértők úgy vélik, hogy az ideális bevitel az Omega-3 és Omega-6 zsírsavakból az 1:4 -es arány.

* Bang HO, et al. Acta Med Scand 1976;200:69-73.
Dyerberg J, et al. Lancet 1978 Jul 15;2(8081):117-9

 

  • Az EPA-nak és DHA-nak számos jótékony hatása van. Például napi 200 mg DHA bevitele hozzájárul az agy normális működéséhez, gyerekeknél és fiataloknál pedig a szemek és a látás normális fejlődéséhez. Felnőtteknél napi 250 mg DHA hozzájárul az agy és a szív normális működéséhez. A fent említett mennyiségek napi 2 (200mg) és 3 (250mg) kapszula bevételét jelentik.

 

 

  • Az Omega-3 zsírsavakra az összes sejtnek szüksége van, mivel biztosítják, hogy a sejtmembránok kellően rugalmasak legyenek, és megfelelő folyadéktartalommal rendelkezzenek. Mindkét funkció fontos a sejtek regenerálódásához.
  • A napi nagy mennyiségű Omega-3 szedésének véralvadásgátló hatása van, mivel nehezebbé teszi a vér megalvadását. Ez bizonyos esetekben előnyös lehet, másokban pedig hátrányos - például műtétek kapcsán.
  • A természetben az Omega-3 zsírsavak triglicerid formájában fordulnak elő, amelyeket szabad zsírsavakká kell bontani, különben az emésztőrendszerben nem lenne képes felszívódni. Ezt a folyamatot egy lipáz nevezetű emésztő enzim végzi. A Bio-Marin Plus az Omega-3 zsírsavat szabad  zsírsav formájában tartalmazza, amely már készen áll a felszívódásra. Az Omega-3 zsírsav ennek a fajtájának az az előnye, hogy azoknál az egyéneknél is könnyen felszívódik, akiknél ez a lipáz nem működik megfelelően.
  • A Bio-Marine Plus jó kiegészítés azoknak, akik különböző okok miatt nem esznek megfelelő mennyiségű halat, és azoknak, akiknek extra tiszta és jól felszívódó halolajra van szükségük.
  • Az Omega-3 zsírsav mellett a Bio-Marine Plus folsavat és B12 vitamint is tartalmaz. Mindkét vitamin támogatja az Omega-3 jótékony hatását az egészség és a jól működő kardiovaszkuláris rendszer fenntartásában. A folsav szintén nagyon fontos az egészséges terhességért. Azoknak a nőknek, akik gyermekvállalási korban vannak és tervezik a teherbeesést, ajánlott a napi folsav bevitele a fogamzás kezdetétől legalább 3 hónapig.

  • A Bio-Marine Plus-ban található halolaj PureMax™- tanúsítvánnyal rendelkezik, ami nagyon magas tisztaságot garantál.
  • A PureMax™ a világ egyik vezető szűrő és tisztító technológiája, melynek során eltávolítják az olyan nem kívánt részecskéket, mint a növényvédőszerek, nehézfémek, furánok (az ipari termelés erősen mérgező melléktermékei) stb. A PureMax™ tanúsítvány azt jelenti, hogy a vegyianyagtartalom messze elmarad a hivatalos küszöbértékektől, mely a hal és halolaj készítményeknél megengedett.
  • A PureMax™ tanúsítvány többek között még az alábbiakat is garantálja:
  • A maximális dioxin és furán tartalom 50%-kal alacsonyabb, mint az EU és a CRN* által meghatározott küszöbérték. A maximális PCB tartalom legalább 90%-kal alacsonyabb, mint a CRN* által meghatározott küszöbérték.
  • A maximális higanytartalom legalább 90%-kal alacsonyabb, mint a CRN* által meghatározott küszöbérték.

*CRN (Council for Responsible Nutrition) egy hatalmas, széles körben elismert amerikai ágazati szervezet az étrend-kiegészítők gyártói minősítésére az Egyesült Államokban.
 

  • Egy finn tanulmány, melyet egy tudományos folyóiratban publikáltak* kimutatta, hogy azok az emberek akik naponta Bio-Marin-t szednek, ugyanolyan egészségügyi előnyökhöz jutnak, mint azok akik hetente 4-5 alkalommal fogyasztanak halat.
  • A Bio-Marine Plus 500 mg koncentrált halolajat tartalmaz kapszulánként, melyből 70% az omega-3 tartalom (35% EPA és 25% DHA).
  • A Bio-Marine Plus nagyon alacsony peroxid számmal rendelkezik annak köszönhetően, hogy az olaj hatékonyan védett az oxidáció ellen (avasodás)*) J. Agren et al. 1996; Eur. Journal of Clinical Nutrition 50;765-71.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő