Termékek Menü
0

Vitiligós bőr kezelésére szolgáló készítmények

Rendeljen a vitiligós bőr ápolására készült termékeinkből!

 

 A vitiligó egy mindmáig feltáratlan területe a bőrgyógyászatnak, bár fájdalommal nem jár de viselője számára mégis gyakran kellemetlen lehet a bőrétől eltérő színű fehér foltok jelenléte. Ez főleg nyáron az egészséges bőr lebarnulásakor okoz problémát.

Milyen megoldásokat kínálunk?

Vitix: Mikronizált szemcsékbe Extramel® ágyazott növényi enzimei (SOD, Kataláz) megsemmisítik a káros oxidatív szabad gyököket a bőrben, ezzel segítve a melanociták regenerációját. Klinikailag igazolt, hogy az újra-pigmentálódás valószínűségét nagy mértékben megnöveli. Kiknek ajánljuk? Csak azoknak érdemes nekivágni akiknek a foltok területén még vannak működőképes melanociták. Kik azok? Nem tudjuk de nagy valószínűséggel azok a személyek akiknek a foltjai nem túl régen jelentek meg.  Előnyök: használható önmagában vagy bőrgyógyászati fényterápia vagy napfényterápia mellett, nincs mellékhatása.

Vitix tabletta: Természetes antioxidánsokban gazdag étrend-kiegészítő, amely biológiailag-aktív enzim tartalmánál fogva, segíti a szervezetet az oxidatív stressz leküzdésében. Amely a feltételezések szerint, komoly szerepet játszik a vitiligós foltok kialakulásában.

Viticolor: Azonnali megoldás vitiligós bőrre. Magas minőségű bőrgyógyászati festékanyagok és önbarnító komponensek keveréke, amely a fehér foltot azonnal elfedi, illetve önbarnító hatása révén a hámrétegben úgynevezett melanoidákat képez. Ez lehetővé teszi hogy ne keljen minden nap alkalmazni a foltmentes hatás érdekében.

Vitiskin gél: növényi enzimek segítségével veszi fel a küzdelmet az oxidatív szabad gyökökkel szemben ezzel segítve a melanociták regenerációját a bőrben. 

Előnyök: használható önmagában vagy bőrgyógyászati fényterápia vagy napfényterápia mellett, nincs mellékhatása. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

A termék színét a benne található enzimek magas koncentrációja okozza. 

Színezett fényvédők: Kozmetikai fedést és fényvédelmet biztosítanak a foltnak. A fényvédelem a leégés megelőzése miatt fontos a fedés pedig kozmetikai megoldást jelent a napos időszakban.

Rendezés:
Azonnali elérhetőség
 
Google+
Blogger
Gyártók