Termékek Menü
0

Vitiligós bőr kezelésére szolgáló készítmények

Rendeljen a vitiligós bőr ápolására készült termékeinkből!

A vitiligó egy mindmáig feltáratlan területe a bőrgyógyászatnak, bár fájdalommal nem jár de viselője számára mégis gyakran kellemetlen lehet a bőrétől eltérő színű fehér foltok jelenléte. Ez főleg nyáron az egészséges bőr lebarnulásakor okoz problémát.

Milyen megoldásokat kínálunk?

Vitix: Mikronizált szemcsékbe Extramel® ágyazott növényi enizimei (SOD, Kataláz) megsemmisitik a káros oxidatív szabad gyököket a bőrben, ezzel segítve a melanociták regenerációját. Bár a betegséget nem gyógyítja meg (hiszen nagy valószínűséggel autoimmun az egész szervezetre kiterjedő betegségről van szó) de klinikailag igazolt, hogy az újrapigmentállódás valószínűségét nagy mértékben megnöveli. Kiknek ajánljuk? Csak azoknak érdemes nekivágni akiknek a foltok területén még vannak működőképes melanociták. Kik azok? Nem tudjuk de nagy valószínűséggel azok a személyek akiknek a foltjai nem túl régen jelentek meg.  Előnyök: használható önmagában vagy bőrgyógyászati fényterápia vagy napfényterápia mellett, nincs mellékhatása.

Vitix tabletta: Természetes antioxidánsokban gazdag étrendkiegészítő, amely biológiailag-aktív enzim tartalmánál fogva, segíti a szervezetet az oxidatív stressz leküzdésében. Amely a feltételezések szerint, komoly szerepet játszik a vitiligós foltok kialakulásában.

Viticolor: Azonnali megoldás vitiligós bőrre. Magas minőségű bőrgyógyászati festékanyagok és önbarnító komponensek keveréke, amely a fehér foltot azonnal elfedi, illetve önbarnító hatása révén a hámrétegben úgynevezett melanoidákat képez. Ez lehetővé teszi hogy ne keljen minden nap alkalmazni a foltmentes hatás érdekében.

Színezett fényvédők: Kozmetikai fedést és fényvédelmet biztosítanak a foltnak. A fényvédelem a leégés megelőzése miatt fontos a fedés pedig kozmetikai megoldást jelent a napos időszakban.

Rendezés:
Azonnali elérhetőség
Gyártók